luni, 27 februarie 2012

Fostul domn Melescanu



Inalt, cu o alura distinsa, calm, ponderat, degajand prestanta, diplomat de profesie, parea un domn adevarat, din alte vremuri. A fost insa suficient sa i se arate ciolanul, pentru a se repezi sa-l apuce ca un maidanez hamesit (era sa scriu ca o javra ordinara, uitand ca epitetul a fost adjudecat deja de omul cu ciolanul). Intorcand spatele cu nonsalanta oricaror principii. Este vorba de noul sef al SIE, cetateanul Teodor Melescanu. Ca domn nu-l mai pot numi! Cat despre maidanezi, sant constient ca le fac o nedreptate, comparatia nu-i onoreaza. Ei se reped la ciolan de foame, au scuza necesitatii, daca pot spune asa. Pe cand politicianistul Melescanu nu are aceasta scuza. El a facut-o din lacomie, a facut-o pentru ca are gena tradarii in sangele sau spurcat. La o varsta la care ar fi putut fi model pentru politicienii tineri, a intors spatele la tot ceea ce facuse bun pana atunci, preferand zgarciul lui Basescu. Facand inca o gaura larga in mantia peste masura de zdrentuita a moralitatii politicienilor nostri. Urechi mari, zicea candva actualul presedinte, caracter mic, spre zero, zic acum destui. Daca ar mai fi avut rabdare cateva luni, ar fi putut fi iarasi un ministru onorabil sau poate chiar mai mult. Desi noua sa functie presupune impartialitate si neimplicare politica, nu cred ca se va putea tine departe de balcanismele noastre dambovitene, ca si predecesorul sau. Legea nu inseamna nimic pentru alde Base si acolitii lor. Ejustem farinae! Asa ca locul fostului domn, actual maidanez jigarit, cu gandul doar la ciolan, e in partidul militarizat al tradatorilor, numit de multi Uniunea Nationala a Pupincuristilor din Romania.

6 comentarii:

  1. Nene Iancule,nu am mai fi romani, daca nu ne-ar place ciolanul

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca chiar toti romanii sunt asa, nea Marine. Atunci s-ar duce naibii orice speranta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu nu ai vazut cati se inghesuie la sarbatori la fasole cu ciolan ? E jale. Nu mai ai loc nici sa arunci un os. Si nici nu iti vine sa il mai arunci cand vezi cati asteapta sa il prinda.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai mai nea Marine, sant multi, ai dreptate, dar mai sant si oameni cu demnitate. Nu cred ca mata sau multi din cei pe care-i cunosc s-ar inghesui acolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. La fasole cu ciolan ? Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Fa matale si pune si o ceapa langa ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Traim intr-o lume plina de ciumeti, ciumpalaci, curve, pupincuristi, etc.si trebuie sa nu ne mai mire nimic legat de actul tradarii pentru interese strict personale. Principalii vinovati de acest comportament al jigodiilor politice, nu suntem decat noi cetatenii.

    RăspundețiȘtergere