duminică, 18 martie 2012

Presedintele Basescu confirma indirect concluziile mele din "Deprofesionalizarea Politiei..."


Duminica, 11 martie curent, presedintele Basescu a declarat, la emisiunea “Dupa 20 de ani” de la PRO TV, ca in urmatoarea sedinta CSAT se va face o discutie despre indepartarea din structurile MAI a “neavenitilor politisti” angajati fara selectie in 2006 - 2007.
Angajarea fara selectie in 2006-2007 a dus la evenimente tragice, ca cel de la Perla”, a precizat presedintele statului. Oamenii care nu au facut o scoala de politie sa fie scosi din sistem, atat politisti, cat si jandarmi. “Avem absolventi de Academie de Politie care nu si-au gasit un loc de munca, iar noi tinem in sistem oameni fara studii” a mai spus Traian Basescu.
Ceea ce a uitat sau, mai degraba, nu a vrut sa precizeze presedintele Basescu, este ca angajarea a mii de politisti fara studii de specialitate in 2006 - 2007 a fost o consecinta directa a indepartarii voite din sistem a mii de profesionisti fara culoare politica, dictata de domnia sa in 2005 si executata de ministrul de interne Blaga, cu concursul secretarului de stat Andreescu si al chestorului Fatuloiu, in scopul portocalizarii si fidelizarii institutiei. Cu doar o zi inainte de declaratia presedintelui scrisesem si publicasem pe blogul personal, iancubatza.blogspot.com, un articol care viza deprofesionalizarea politiei ca o consecinta a acestei actiuni. Consider ca prin declaratia domniei sale, presedintele Basescu nu face decat sa-mi confirme si oficializeze concluzia. Cititi-l si judecati si domniile voastre daca am sau nu dreptate!
Iancu Bata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu